Meghan Markle draagt denim naar polobenefietwedstrijd

Meghan Markle draagt Carolina Herrera in Berkshire om haar man prins Harry te supporten.

meghan-markle-denim-polobenefietwedstrijd
Getty Images

Meghan Markle was gisteren in Berkshire om haar man prins Harry te supporten. De prins heeft daar een polowedstrijd gespeeld voor het goed doel. Hij hielp hij geld inzamelen voor kinderen in Afrika met HIV en aids.

Caroline Herrera

Prins Harry heeft donderdag de polobenefietwedstrijd voor zijn eigen stichting Sentebale gewonnen. Met zijn organisatie steunt hij kansarme kinderen in het Afrikaanse Lesotho. Vorige week was de prins ook in Amsterdam om te spreken tijdens de AIDS2018 conferentie. Meghan Markle zat tussen de toeschouwers. Voor het evenement koos ze voor een jurk van Caroline Herrera. Ze combineerde de jurk met een rieten tas. Meghan was niet alleen voor de support meegekomen. Ze mocht na afloop ook de prijzen uitreiken. Daarbij gaf ze haar man, die twee keer doel trof, een dikke kus op de mond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle