Leer het van de pro's tijdens de Styling Clinics by de Bijenkorf op het Vogue Fashion Festival

Jetteke van Lexmond en Nicole Huisman geven styling clinics tijdens Vogue Fashion Festival.

vogue-fashion-festival-styling-clinics
Marc de Groot

Ontdekken hoe fashion trends vertaald worden naar de collectie van de Bijenkorf en hoe je ze draagt? Tijdens het Vogue Fashion Festival op 6 en 7 oktober brengen de Styling Clinics by de Bijenkorf in Vogue World trends tot leven.

Carlijn Jacobs, Vogue Nederland, mei 2017

Vrijdag 6 oktober vertelt freelance Vogue-stylist Jetteke van Lexmond alles over de looks van het moment. In de clinics Your Party Wardrobe en Winter Wardrobe toont ze looks die je volledig winterproof maken. Zaterdag 7 oktober doet styliste Nicole Huisman hetzelfde. Met How to Accessorize leert ze je accessoires in te zetten om je outfit naar een hoger niveau te tillen. In de clinic Colour Up! brengt Nicole meer kleur in je najaarsgarderobe. De personal shoppers van de Bijenkorf staan daarna klaar om outfits die je op het lijf geschreven zijn met je samen te stellen. De look van je dromen gevonden? Via de Bijenkorf iPads zijn die rechtstreeks te bestellen.

Wil je ook een personalized outfit gestyled door de Bijenkorf? Koop je kaarten en kom 6 en 7 oktober naar het Vogue Fashion Festival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder