Blake Lively draagt een veelbesproken neongroen Versace-pak

Blake is gezien in een opvallend mannenpak.

blake-lively-look
Getty Images

De trend voor het najaar: kleding en accessoires in neonkleuren die van je scherm spatten. En dan het allerliefst een markeerstiftkleur. Naast Queen Elizabeth heeft ook Blake Lively de kleur ontdekt. De actrice verscheen op straat in New York in een neongroen pak van Versace.

Mannenpak

Versace laat op Instagram weten dat het pak afkomstig is uit de Lente/Zomer 2019 mannencollectie. Lively combineerde het pak met kleurrijke pumps en een strakke, hoge paardenstaart. Niet alleen Versace showde voor het nieuwe seizoen pakken en accessoires in neonkleuren. Ook Prada, MSGM, Acne en Louis Vuitton stuurden modellen de catwalk op in neonroze, -gele, -blauwe en –groene looks. De nieuwe hoofdontwerper van Vuitton Virgil Abloh presenteerde zijn collectie in Parijs, waar modellen zoals Bella Hadid en beroemdheden als Kim Kardashian West in de felgekleurde looks op de eerste rij zaten. Durf jij het aan?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl