Kanye West's schoenkeuze houdt internet in de ban

Kanye West werd gespot in deze, veel te kleine, nylon slipper op een bruiloft.

Celebrity Sightings in New York City - September 8, 2016
Alessio BotticelliGetty Images

Kanye West is opnieuw het onderwerp van een heuse Twitter vete. De rapper-turned-designer werd gespot in een look die het internet deed exploderen. De dader van de dag? De schoenen van West.

Yeezy

Te kleine Yeezy

De rapper maakte zijn opwachting op de bruiloft van vriend en rapper 2 Chainz samen met zijn vrouw Kim Kardashian, die gehuld was in een neon-gekleurde look, wat een heuse trend lijkt te worden. Kanye West ging voor een pastelgroen Louis Vuitton-pak, van de hand van Virgil Abloh die onlangs zijn eerste mannencollectie voor het Franse label onthulde.

Om de look af te maken koos de rapper echter voor slippers met klittenband-afsluiting. De nylon slippers, die natuurlijk afkomstig zijn van Wests Yeezy-collectie, werden gecombineerd met grijze enkelsokken en waren overduidelijk twee maten te klein. Twitter kon dit niet zomaar voorbij laten gaan, en al snel ontstond er een discussie over de schoenkeuze van de rapper. 'Je weet dat als Kanye West je een paar Yeezy-slippers zou geven die nergens anders verkrijgbaar zijn en veel te klein zijn, ze je nog steeds fantastisch staan.' en 'Hij ziet eruit alsof hij met zijn geriatrische slippers zojuist het verpleegtehuis heeft verlaten', werd er op Twitter gezegd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl