Laat Rita Ora in dit witte overhemd de inspiratie zijn voor je deconstructed office look

De Britse zangeres toont coole mode move op de Londense straten.

London Celebrity Sightings - September 04, 2018
Neil MockfordGetty Images

Of het nu de straat of het podium is; de Britse zangeres Rita Ora kent geen verschil. Gedurfde modekeuzes maakt de 27-jarige Your Song-zangeres dan ook dagelijks. Ook vandaag weer toen ze de Londense straten betrad in een witte overhemdjurk en leren dijgrazende laarzen.

Opkomende ontwerper

'You know you're only in it 'cause it's hot right now?' Niet echt. De zangeres die bekend werd door deze lyrics steunt vaker opkomende ontwerpers. Dit keer draagt ze een item uit de afstudeercollectie van Patrick McDowell. Een jonge Britse ontwerper die eerder al M.I.A. en Lady Gaga wist te kleden en features in verschillende modemagazines scoorde. De 22-jarige McDowell uit Liverpool, die zijn afstudeercollectie tijdens de Central Saint Martins (CSM) show in mei dit jaar voorstelde, is Ora's laatste nieuwe ontdekking. Een collectie die als geen ander bij de stijl van Rita past. Patrick liep stage bij Burberry waar hij het belang van duurzaam ontwerpen en produceren leerde. Het Britse label, dat nu onder leiding van creative director Riccardo Tisci valt, werd een van zijn vele sponsors voor zijn afstudeercollectie. Samen met BFC, Swarovski en Oakley doneerde het merk afgedankte stoffen die hij in zijn collectie verwerkte. Zo vertelt hij aan Dazed: 'Duurzaamheid zou gewoon iets moeten zijn dat we allemaal ondersteunen, ongeacht in welke sector we ons bevinden.' Een positieve kijk op de toekomst van mode dus. Niet onbelangrijk voor een sector die dagelijks onder vuur ligt en de stempel van 'meest vervuilende industrie' draagt.

Geslaagde entree

Rita Ora arriveerde in de witte jurk met lange mouwen en leren laarzen aan de Capital Radio Studios. Niet geheel praktisch met het oversized hemd maar spreek gerust van een geslaagde entree, deels door de OTK-boots. De ster droeg haar platinablonde lokken in een middenscheiding en werkte haar look af met een een zwarte zonnebril en gouden oorbellen.

Getty Images


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl