Gigi Hadid omarmt de bikershort trend in de perfecte transitie-look van zomer naar herfst

Het half-Nederlandse model droeg een casual look naar de US Open in New York.

Clothing, Fashion, Shoulder, Leg, Street fashion, Beauty, Human leg, Footwear, Snapshot, Fashion model,
Getty Images

Samen met supermodel zus Bella Hadid was Gigi Hadid deze week aanwezig op de kwartfinales van de US Open die momenteel plaatsvindt in New York. De zussen zaten op de tribune tijdens een tennismatch van Serena Williams (die ze won) om haar vol enthousiaste aan te moedigen. Voor de sportieve gelegenheid werd Gigi gespot in een toepasselijke look. Het stijlvolle half-Nederlandse topmodel ging voor een athleisure look, met een elegante twist die de perfecte transitie-look blijkt voor de overgang van zomer naar herfst.

Getty Images

Casual chique

Gigi arriveerde bij het stadion in New York gekleed in een oversized asymmetrisch gestreept Vivienne Westwood shirt gecombineerd met trendy witte biker shorts. Daarbij draagt het model een tas van Prada en zijden slippers van het label Dear Frances. Met deze look omarmt Gigi de bikershort-trend, waardoor het model bewijst dat casual en chique de perfecte combinatie is. Met de herfst voor de deur is dit de ideale look, voor iedereen die nog af en toe wilt genieten van blote benen op een comfortabele manier, maar wel met warmere bedekte armen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid