Dua Lipa van top tot teen in Marine Serre als voorproefje voor Parijs Fashion Week

De zangeres hulde zich in een gedurfde look uit de Herfst/Winter 2018 collectie van Serre.

Dua Lipa staat bekend om haar excentrieke kledingkeuze, wat goed past bij haar carrière als jonge, talentvolle zangeres. Door middel van haar outfits laat ze zien dat ze groot fan is van jonge ontwerpers. Zo verscheen Dua al eens in een ensemble van Vaquera en een denim jurk van Nathalie Ballout. Gisteren deelde de zangeres opnieuw een outfit van een jong talent: LVMH-winnares Marine Serre.

Marine Serre

Op Instagram deelde Dua Lipa een bathroom selfie waarop ze van tot tot teen gekleed is in een creatie van Marine Serre, de ontwerpster die vorig jaar de prestigieuze LVMH-prijs won voor jong ontwerptalent. De look uit de Herfst/Winter 2018 collectie bestaat uit een jurk met zwarte col en zijden sjaals, met daaronder gigantisch hoge laarzen in een motief van halve maantjes, die kenmerkend is voor de stijl van Serre. Op haar gezicht draagt Dua knalroze blush, die ze vermengd met haar oogschaduw, een trend die we voorbij zagen komen op de catwalk van het Lente/Zomer 2018-seizoen. De look dient alvast als voorproefje voor Marine Serre's nieuwe Lente/Zomer 2019 collectie, die ze volgende week showt tijdens Parijs Fashion Week.

De look van Marine Serre's Herfst/Winter 2018 collectie.
InDigital

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl