Koningin Letizia draagt een nachtblauwe jumpsuit van Pedro del Hierro

De koninklijke stijl van Letizia blijft verrassen.

letizia-spanje-stijl-pedro-del-hierro
Getty ImagesGetty Images

Koningin Letizia van Spanje was dit weekend een avondje uit met haar man koning Felipe. Samen woonden ze de openingsavond van de operavoorstelling Fausto bij in het Royal Theatre in Madrid. De koningin koos niet voor een avondjurk, maar een beeldschone jumpsuit en wist daarmee alle ogen op zich te richten.

Getty ImagesGetty Images

One piece

De koningin van Spanje, Letizia, wordt net als “onze” Máxima geroemd om haar feilloze koninklijke stijl. Letizia draagt graag ontwerpen van onder andere Hugo Boss en de Venezolaanse Carolina Herrera, die ook first ladies als Jacqueline Onassis, Laura Bush en Michelle Obama kleedde. Voor de theateravond koos Letizia dit weekend niet voor een avondjurk, maar een nachtblauwe jumpsuit van de Madrileense ontwerper Pedro del Hierro. Ze combineerde het met minimalistische accessoires, waaronder een clutch en subtiele oorbellen in druppelvorm.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl