Meghan Markle in Givenchy tijdens allereerste solo bezoek

Meghan kiest wederom voor een look van het Clare Waight Keller tijdens een belangrijke mijlpaal.

The Duchess of Sussex Opens 'Oceania' At The Royal Academy Of Arts
Getty Images

Meghan Markle verscheen gisteren voor het eerst solo tijdens een officieel bezoek aan de Royal Academy of Arts in Londen. Meghan droeg een zwarte jurk met doorschijnende pofmouwen van Givenchy met zwarte Aquazurra pumps en een clutch naar de opening van de nieuwe tentoonstelling Oceania.

Mijlpaal

Het lijkt erop dat Givenchy het go-to merk is van Meghan Markle als het gaat om looks tijdens belangrijke mijlpalen in haar koninklijk bestaan. Uiteraard was er de trouwjurk afgelopen mei en tijdens haar eerste Royal Ascot en haar debuutoptreden met koningin Elizabeth droeg ze ook outfits van het Franse modehuis. Gedurende het bezoek in Londen kreeg de Duchess een rondleiding door de tentoonstelling bestaande uit meer dan 200 historische stukken uit Oceanië - Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en het koninkrijk Tonga - dat Meghan en Harry in oktober zullen bezoeken. Na de tour ontmoet Meghan verschillende artiesten uit Nieuw-Zeeland en woont ze een optreden bij van Ngāti Rānana, een Māori muziekgroep.

Getty Images

Nonchalant

Oplettende Twitteraars merkten op dat Meghan volgens Britse koninklijke begrippen nogal ongewoon handelde toen ze arriveerde bij de kunstinstelling. Op een video is te zien dat een beveiliger de autodeur opent voor Meghan en vervolgens naar achteren stapt, zodat Meghan haar gastheer kan ontmoeten. Als ze met hem meeloopt, slaat ze zelf nonchalant de deur dicht, terwijl de royals dit vaak door hun security detail laten doen. Menig Brit heeft dit een lid van het Britse koninklijk huis nog nooit zien doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle