Jeanne Damas toont de Parijse versie van een stijlvolle sexy look in Jacquemus

De Parisienne verscheen in een jurk van Jacquemus die haar krachtig doch sexy maakte.

Clothing, Fashion model, Dress, Shoulder, Fashion, Neck, Leg, Beauty, Street fashion, Beige,
Jeanne DamasInstagram

Eerder deze week presenteerde de Franse ontwerper Simon Porte Jacquemus de Lente/Zomer 2019 collectie voor zijn gelijknamig label. Verschillende beroemdheden en bekende namen in de mode maakten hun opwachting waaronder Emily Ratajkowski, Chiara Ferragni en Caroline de Maigret. Wie ook aanwezig was voor de Jacquemus show was de immer stijlvolle Parisienne Jeanne Damas, die als long time friend van Simon nooit een show overslaat en de nodige je-ne-sais-quoi naar de gelegenheid bracht met haar look.

Vlak voor de Jacquemus show, waar de split in de jurk goed zichtbaar is.
Getty Images

Stijlvol sexy

De Lente/Zomer 2019 show van Jacquemus was getiteld La Riviera en vond dan ook heel toepasselijk plaats in de Italiaanse ambassade in Parijs onder het geluid van Italiaanse muziek uit de eighties. Damas maakte haar opwachting voor de show in een stijlvolle look, naar de hand van Jacquemus. De 26-jarige was gehuld in een beige wollen jurk met lange mouwen, een lage boothals, en een dij-hoge maar subtiele split langs de zijkant. Deze half-open, half-afgedekte jurk zorgt ervoor dat de look zowel sexy als stijlvol is. Met de lange mouwen en een bedekt decolleté bewijst deze look dat Parijse sexyness is gelinkt aan een subtiele manier van het tonen van de huid; een lange doch subtiele split in de jurk zorgt ervoor dat een glimp van de benen kan worden opgevangen. Damas bewijst met deze look dat sexy-stijlvol en praktisch heel goed samen gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl