Bella Hadid en The Weeknd stemmen outfits op elkaar af in New York

Bella Hadid en The Weeknd zijn duidelijk weer een koppel.

White, Street fashion, Clothing, Fashion, Jeans, Snapshot, Sportswear, Footwear, sweatpant, T-shirt,
Getty Images

Toen topmodel Bella Hadid en muzikant Abel Tesfaye in 2016 braken, begon hij een relatie met zangeres Selena Gomez en stortte zij zich volledig op haar carrière. Zij liep afgelopen jaar de show van Victoria's Secret (waar The Weeknd ook optrad) en sleepte tal van grote modeshows, covers en campagnes binnen. Nu de rust is wedergekeerd en ze allebei hun plek in de wereld hebben gevonden, is het stel weliswaar weer samen en daar doen ze niet geheimzinnig over.

Getty Images

In sync

Zo werd Hadid samen met de Canadese Tesfaye gesignaleerd in New York, waar ze all smiles waren en elkaars hand continu vasthielden. Eerder waren ze al te zien op elkaars social media-accounts, waaronder op Instagram Stories. De vraag was alleen of het puur vriendschappelijk was of meer? Het laatste lijkt hier het geval, hoewel beiden geen officieel statement hierover naar buiten hebben gebracht. Ze stemmen hierbij de outfits op elkaar af: allebei gekleed in een relaxte sweater en jeans, met Bella Hadid op Jordans met hoop earrings. De avond ervoor waren ze ook samen en beiden in het zwart gekleed. Is die matchy-matchy look een trend onder celebrity koppels? Ook Justin Bieber en zijn aanstaande vrouw Hailey Baldwin doen eraan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid