Kate Middleton draagt deze jurk in een verrassende kleur voor de tweede keer

De hertogin van Cambridge zag er net zo prachtig uit als de eerste keer.

kate-middleton-tweede-keer-jurk
Getty Images

Sinds vorige week is Kate Middleton terug van haar zwangerschapsverlof en weer aan het werk. Zo bracht de hertogin van Cambridge een bezoek aan Londen in een legergroene outdoor-outfit. Voor haar tweede officiële publieke optreden na de geboorte van prins Louis droeg Kate een compleet andere look, die we al eens eerder hebben gezien.

Twee keer in lila

Kate was samen met haar man prins William bij de zogeheten Global Ministerial Mental Health Summit in Londen. De hertogin verscheen in een prachtige lilakleurige jurk van Britse ontwerpster Emilia Wickstead, die ze voor de tweede keer droeg. Kate werd al eens eerder gezien in het opvallende ontwerp, namelijk in het Duitse Hamburg in juli 2017. Ze combineerde de jurk met nudekleurige suede hakken van Gianvito Rossi en een beige mini-handtas van Aspinal of London, een moderne versie van prinses Diana's favoriete tas, Christian Diors Lady Dior.

Prins William en Kate Middleton in Londen voor de Global Ministerial Mental Health Summit.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton