Gigi Hadid droeg een compleet transparant pak, in stijl van zusje Bella Hadid, voor diens verjaardag

Gigi Hadid in Fleur du Mal-beha en Freya Dalsjø broek.

Fashion, Clothing, Fashion model, Fashion show, Leg, Footwear, Thigh, Tights, Runway, Shoulder,
Getty Images

Bella Hadid vierde deze week haar 22e verjaardag met een aantal goede vrienden aan haar zijde in New York, waaronder Kendall Jenner, The Weeknd en zus Gigi Hadid – die zich voor de gelegenheid in een look stak waar Bella zelf ook wel in gesignaleerd had kunnen worden. Zo deed het denken aan een nude en deels transparant bodysuit die de brunette een paar weken geleden droeg voor een fashionweek-feestje; een uitgesproken look van Mugler met korset in combinatie met een paar perspex hakken.

Getty Images

Style book

Taking a page from her sister's style book, koos fellow supermodel Gigi Hadid voor haar zusjes verjaardagsvieringen een aansluitende en al net zo risqué outfit, maar met een meer sportieve vibe: een transparant zwarte top, een beha van Fleur du Mal, broek van Freya Dalsjø en zwart lakleren boots. In haar hand natuurlijk het beste accessoire denkbaar: een cadeautje voor de inmiddels 22-jarige. A very happy birthday, voor de half-Nederlands beauty wiens modellencarrière het afgelopen jaar als een speer ging. Hier is hopen dat die tendens zich voortzet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid