Is dit Kate Middletons meest fashion-forward jurk tot nu toe?

Kate Middleton draagt Erdem voor V&A event

The Duchess Of Cambridge Opens The V&A Photography Centre
Max Mumby/IndigoGetty Images

Terwijl Meghan Markle de laatste tijd de show steelt qua outfitkeuzes, laat Duchess of Cambridge Kate Middleton zich op stijlgebied nu ook van een andere kant zien. Zo droeg zij een nieuwe jurk van Erdem, speciaal voor de opening van de V&A Photography Centre in Londen.

Max Mumby/IndigoGetty Images

Royal art patron

Het gaat hier om een Prince of Wales check dress van designer Erdem Moralioglu, over wie voor de grote koninklijke bruiloft van dit jaar (ja, Prins Harry met miss Markle) ook werd gespeculeerd dat hij misschien zou hebben getekend voor de trouwjurk. In plaats van een bloemendessin, waar de van origine Canadese ontwerper om bekend staat, koos Middleton voor een verfijnde ruit met een onthullende neklijn. De silhouet en pasvorm doen denken aan een off-shoulder Barabara Casola-look die de Duchess in juli 2016 droeg. In een tijd dat ze wellicht iets vrijer gekleed ging. Terwijl Middleton doorgaans voor een minimalistisch palet gaat met weinig accessories, werd er met de styling uitgepakt via knopen bezet met juwelen en Erdems floral drop earrings. Verder droeg Middleton bordeauxrode en fluwelen hakken voor een uitgebalanceerd totaalplaatje, waarbij de taille was ingesnoerd met een ceintuur. Het is de uitgelezen look voor het eerste uitje van de Duchess als koninklijke patron van het Victoria & Albert Museum.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton