Is dit Máxima's meest colour clashing look ooit?

Koningin Máxima was op bezoek in Zeeland, en maakte haar opwachting in een kleurige en gedurfde look.

koningin-maxima-colour-clashing-look
Patrick van KatwijkGetty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren begin deze week op werkbezoek in Zeeland, waar ze de gemeenten Schouwen-Duiveland en Tholen bezochten. Zo bracht het koninklijke een bezoek aan achtereenvolgens Renesse, Kerkwerve, Bruinisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland en Tholen, waar ze onder andere praten over de ontwikkelingen rondom de verduurzaming van recreatie en toerisme in het gebied. Tijdens het bezoek koos Máxima voor een gedurfde look, bestaande uit een blauwe blouse, handgeborduurde rok en rode hoed.

Colour clashing

Hoewel Máxima bekend staat om prachtige en vaak kleurige verschijningen te maken, is dit toch wel haar meest colour clashing look ooit. Zo was de koningin gekleed in een blauwe blouse en een gekleurde, geborduurde midi-rok van Nederlandse ontwerper Claes Iversen. De rok was bezet met onder andere leren bloemen, kralen en ruches in blauwe, gele, roze en rode tinten. Máxima maakte haar vrolijke look af met een rode clutch van Sarah's Bag en hoge hakken van Gianvito Rossi. Op haar hoofd droeg ze een rode hoed, ook wel een turban genoemd, uit het atelier van Belgische hoedenmaakster Fabienne Delvigne.

Patrick van KatwijkGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima