Emily Ratajkowski geeft een verrassende twist aan de "working girl" trend

Het model laat zien hoe je het geruite jasje óók kunt dragen deze herfst.

Een goede model off-duty look kan altijd ter inspiratie dienen voor je eigen garderobe. Hoewel Emily Ratajkowski verre van een standaard model is, droeg ze gisteren in New York een alledaagse look met een bijzondere twist. Het 27-jarige model was gekleed in het populairste item van dit seizoen: het geruite jasje.

Working girl

"Emrata" maakte een wandeling door Central Park in New York. Het model verscheen in een oversized grijze blazer met ruiten, die ze combineerde met een korte sweater dress in gebroken wit. Ze maakte haar look af met chunky witte sneakers, witte sportsokken van Nike en een donkerblauwe pet. Hoewel het al ver in oktober is en we het ons in Nederland helaas niet meer kunnen permitteren, durfde Emily het aan door met blote benen over straat te gaan. De algehele look van Ratajkowski speelt in op de "working girl" trend van nu, waar big suits en de "carrièrelook" hoogtijdagen vieren. Dit seizoen dragen we het geruite jasje met een (langere) jurk, jeans of met bijpassende broek. Combineer met sneakers, zoals Emily Ratajkowski het ons voordoet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl