Michelle Obama kiest voor een denim pak tijdens haar boektour

De voormalig first lady straalt in een prachtig denim pak van Akris.

michelle-obama-denim-pak-akris
Getty Images

Dat voormalig first lady Michelle Obama onder de noemer stijlicoon valt, komt voor velen niet als een verrassing. Tijdens de boektour van haar nieuwe boek Becoming maakt Michelle de ene na de andere stijlvolle verschijning. Zo bestond haar laatste zorgvuldig uitgekozen outfit uit een getailleerd denim pak van modelabel Akris, dat ze tijdens haar meest recente boekpresentatie droeg in Chicago.

Stijlvol

Begin deze week bezocht Michelle de Whitney Young Magnet High School in Chicago, waar ze kwam spreken over haar nieuwe boek Becoming. Ze verscheen in een helderblauw denim jasje met bijpassende broek van Akris en zilverkleurige hakken, waarmee ze een casual, doch stijlvolle indruk maakte. Albert Kriemler, creative director van Akris, kon zijn geluk niet op toen Michelle haar opwachting maakte in één van zijn creaties. 'Michelle is een zelfverzekerde vrouw met een duidelijk doel voor ogen. Wij waren zeer geëerd haar te mogen kleden,' aldus Kriemler.

Michelle Obama in een denim pak van Akris.
Getty Images

Becoming

Michelle is in Chicago om haar zelfgeschreven memoir te promoten, waarin ze openhartig vertelt over haar indrukwekkende levensloop. Zo deed de former first lady niet alleen een boekje open over haar miskraam en de IVF-behandelingen die ze onderging voor haar twee dochters, maar ook over haar strijd tegen racisme in Amerika en is ze kritisch tegenover president Donald Trump. Daarnaast deelt ze in haar boek haar visie op persoonlijke stijl, die ze samen met haar styliste Meredith Koop in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Daarbij geeft ze aan dat ze de publieke opinie over haar garderobe niet altijd even positief heeft ervaren. Maar zelfs die aandacht heeft ze zorgvuldig gebruikt om nieuwe ontwerptalenten in de schijnwerpers te zetten.

Becoming is sinds maandag 12 november te koop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl