Meghan Markle beleeft prinses Diana-moment tijdens Royal Variety Performance in Londen

De hertogin van Sussex brengt wederom een ode aan Lady Di.

meghan-markle-royal-variety-performance
Max Mumby/IndigoGetty Images

Gisteren was het precies zes maanden geleden dat Meghan Markle en prins Harry trouwden in de St. George Chapel in Windsor. De koninklijke paar vierde dat tijdens de Royal Variety Performance in het Palladium theater in Londen. De show haalt geld op voor het goede doel, namelijk voor de Royal Variety Charity, en heeft daarom vaak koninklijke gezichten te gast. Dit jaar was het de eerste keer voor Harry en een zwangere Meghan, die een heus prinses Diana-moment beleefde in haar zwarte avondlook met pailletten.

Halterjurk

Meghan droeg voor de gelegenheid wederom een prachtige zwangerschapslook. Dit keer verscheen de hertogin van Sussex in een zwart-witte top met pailletten en een bijpassende zwarte maxi-rok van modehuis Safiyaa.

Prins Harry en Meghan Markle tijdens de Royal Variety Performance.
Karwai TangGetty Images

Haar look doet erg denken aan de feestelijke halterjurken van wijlen prinses Diana, die vaak in met pailletten bezaaide avondjurken verscheen tijdens speciale gelegenheden. Hoewel halterjurken niet helemaal binnen het koninklijke protocol passen, waren ze groot favoriet bij Lady Di, en nu dus ook bij Meghan Markle. Diana's meest beroemde look was de zwarte halterjurk met pailletten van ontwerpster Catherine Walker, die ze in 1994 in het Franse Versailles droeg.

Prinses Diana in Versailles, 1994.
Pool APESTEGUY/BASSIGNAC/BENAINOUSGetty Images
Prinses Diana in Versailles, 1994.
Tim GrahamGetty Images

De Britse koninklijke familie maakte nog niet zo lang geleden al een referentie aan Diana. Voor de 70e verjaardag van prins Charles werden meerdere nieuwe familieportretten genomen, in dezelfde setting als de familiefoto's van Diana en Charles met een kleine prins William.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle