Kate Middletons look is geïnspireerd op die van Meghan Markle

Kate Middleton droeg tijdens een bezoek aan Cyprus ook een powersuit

Clothing, Suit, Blazer, Outerwear, Fashion, Pantsuit, Formal wear, Snapshot, Leg, Footwear,
Getty Images

Kate Middleton draagt doorgaans wikkeljurkjes of rokpakken, maar liet tijdens haar laatste verschijning zien dat niet alleen Meghan Markle een powersuit subliem staat. Zo koos de Duchess of Cambridge op woensdag een chique combinatie van een blazer met flared broek dat zo uit schoonzusje Markle's kast had kunnen komen.

Getty ImagesGetty Images

Breken van koninklijke tradities

Kate Middleton droeg een olijfgroen jasje van Smythe. Het is een militair geïnspireerde blazer genaamd – hoe toepasselijk – de Classic Duchess Blazer. Je zou je afvragen of ze het daarom heeft gekozen of dat het een grappig toeval is. Fun fact: Markle heeft ook weleens blazer gedragen waarbij 'duchess' in de naam zat, hoewel die van haar afkomstig was van Serena Williams' lijn. Williams inspireerde het design ook daadwerkelijk op Markle's toen nieuwe koninklijke status. Middleton combineerde het met een simpel wit T-shirt, in een donkerblauwe broek met hoge taille. Verder droeg ze het met een olijfkleurige suède clutch van L.K. Bennett en Asprey diamanten hoop earrings, een zwartleren riem en hakken met puntige neus. Samen met Prins William reisde ze af naar Cyprus om daar militairen te ontmoeten. Alsook families die op de legerbasis leven, het personeel aldaar en de lokale bevolking – zo deelde Kensington Palace. Het dragen van broekpakken is één item uit de lange lijst aan kledingstukken waarmee Markle de royal tradition heeft 'getart' sinds haar verloving en huwelijk met Prins Harry. Zo droeg de voormalige Suits-ster afgelopen februari een zwart Alexander McQueen-pak, waarvan etiquette experts wel even stonden te kijken. Zullen de twee hertoginnen straks ook Koningin Elizabeth kunnen overtuigen om haar geliefde skirt suits te verruilen voor een broek?

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton