Doutzen Kroes wisselt maar liefst drie keer van look tijdens de British Fashion Awards

Tijdens de British Fashion Awards had het Nederlandse topmodel heel wat in petto.

Doutzen Kroes bij The Fashion Awards 2018 - Red Carpet Arrivals
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

In de Royal Albert Hall in Londen werden gisterenavond de British Fashion Awards uitgereikt. Een ware hoogdag voor grote namen in de mode-industrie, met name de Britse figuren die een fameuze impact maken op het modelandschap de dag van vandaag. En bij een groots event als dit horen, zoals gewoonlijk, een paar highlights. Zoals ook Nederlands topmodel Doutzen Kroes die maar liefst drie keer van look veranderde. Geen probleem voor het topmodel dat zich tijdens catwalkshows altijd razendsnel moet omkleden.

Opvallende momenten

Tijdens de British Fashion Awards zag je Amerikaans model Kendall Jenner in haar meest gewaagde look ooit en maakte Meghan Markle een onverwachtse verschijning om een eerbetoon te brengen aan de ontwerper van haar trouwjurk, Givenchy's Clare Waight Keller. Maar ook het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes had heel wat in petto. Zo verwisselde ze maar liefst drie keer van outfit. Haar beautylook bleef daarnaast wel onaangetast tijdens een avond waarbij ze de helft van de tijd in het pashokje doorbracht. Haar blonde, wilde haren liet ze voor het mode-event los en koos ze voor een donkere cat-eye als make-up look. Haar juwelenkeuze bleef opvallend minimalistisch; Doutzen koos ze ervoor om enkel een ring te dragen aan beide handen.

Getty Images

Doutzen arriveert aan de Royal Albert Hall in een look uit David Koma's Lente/Zomer 2019 collectie. Het 33-jarige supermodel verbaasde iedereen in haar zwarte jurk met dunne bandjes en transparant mesh detail met zwarte schoenen. De Koma-jurk komt tot net onder de knie en heeft peplum-details aan de heupen en knieën.

Getty Images

Kroes presenteert de Special Recognition Award for Innovation aan Cyrill Gutsch voor Parley for the Oceans tijdens The Fashion Awards 2018 in een feestelijke blauwe jurk van het Britse modelabel Halpern. Deze keuze liet ze eerst goedkeuren door Edward Enninful, editor-in-chief van de Britse Vogue, in een video die te zien is op haar Instagram-account.

Getty Images

Wanneer The Fashion Awards 2018 afgelopen zijn, verplaatst Doutzen zich naar de Miuccia Prada afterparty in Londen in een lakleren look met puntige zwarte schoenen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes