Máxima draagt de razend populaire fluwelen jurk van het seizoen tijdens concert in Rotterdam

Tijdens de laatste dag van het staatsbezoek van de president van Kaapverdië, droeg koningin Máxima een Grieks ontwerp.

Clothing, Fashion, Pink, Fashion design, Dress, Blond, Magenta, Shoulder, Event, Costume,
Getty Images

Tijdens het tweedaagse staatsbezoek van de president van Kaapverdië aan Nederland, was de planning van zowel koning Willem-Alexander als koningin Máxima behoorlijk gevuld. Tijdens de officiële bezoeken in Amsterdam en Rotterdam met Jorge Carlos de Almeida Fonseca, president van Kaapverdië en zijn echtgenoot Ligia Dias Fonseca verwisselde Máxima al een paar succesvol van outfit. Een moment dat onze aandacht trok was toen ze de show stal in een one-shoulder jurk op het staatsbanket.

Getty Images

Grieks ontwerp

Tijdens de laatste dag van het staatsbezoek bood de president van Kaapverdië het koningspaar een concert met bekende Kaapverdiaanse musici aan in de Cruise Terminal Rotterdam. Waarbij Máxima dé populaire fluwelen jurk van het seizoen droeg. De nieuwe, bordeauxrode jurk is een ontwerp van het Griekse modelabel Zeus + Dione. Dit droeg ze in combinatie met juwelen en schoenen in dezelfde kleur, ook haar lippenstiftkleur stemde ze af met het kleurenpalet in haar look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima