Gigi Hadid oogverblindend in knalpak van Ronald van der Kemp

Het model bewijst groot fan te zijn van de Nederlandse ontwerper.

gigi-hadid-ronald-van-der-kemp
Raymond HallGetty Images

Gigi Hadid mag dan wel half-Nederlands zijn, ook blijkt ze groot fan van Nederlandse ontwerpers. Het 23-jarige model staat bekend om haar persoonlijke stijl, en verscheen wederom tot in de puntjes verzorgd in een ton-sur-ton look op de straten van New York City. Zo droeg Gigi een knaloranje pak, tevens dé kleur van 2019 volgens Pantone, van Nederlandse designer Ronald van der Kemp.

Oranje boven

Gigi is een groot voorstander van monochrome looks, en dat bewijst ze maar weer toen ze vorige week de straten van New York bewandelde. Het model was van top tot teen gekleed in een oogverblindende, knaloranje look. Zo droeg ze een oranje kanten flared broek en bijpassende zijden oranje blouse, beide van de hand van Ronald van der Kemp. Ze combineerde haar knalpak met een oranjekleurige jas van Moschino en een paar hakken van Louboutin met bloemenprint. Gigi droeg haar jas open waardoor we goed zicht krijgen op de zijden blouse, die bij elkaar werd gehouden met slechts één knoopje. Een gewaagde keuze, gezien het behoorlijk koud is in New York dezer dagen.

Gigi Hadid in Ronald van der Kemp.
Jackson LeeGetty Images

Ook Ronald van der Kemp is onder de indruk van Gigi's look. Zo plaatste de ontwerper een foto van haar look op zijn Instagram, waarbij hij schreef: "@gigihadid kleurde de stad oranje in een oranje zijden blouse en oranje kanten broek van #rvdk #ronaldvanderkemp"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid