Michelle Obama verbaast iedereen in dijhoge Balenciaga laarzen

Michelle tilt haar stijl met deze nieuwe look naar een hoger niveau.

Yellow, Performance, Fashion, Event, Performing arts, Fashion design, Performance art, Talent show, Competition,
Getty Images

Nu Michelle Obama vrij is van de kledingrestricties als First Lady is ze volop gaan experimenteren. Tijdens een verschijning voor haar boektour in Chicago verscheen Obama al in een stoer denim pak van Akris. Woensdag trad ze op in Barclays Center in Brooklyn om te praten over haar boek Becoming en dat deed Michelle in een indrukwekkende outfit. Ze liep het podium op in dijhoge laarzen van Balenciaga.

With a bang

Michelle Obama eindigt haar boektour van 2018 groots. Tijdens haar laatste boekbespreking van het jaar ging de former First Lady in gesprek met Sarah Jessica Parker in Brooklyn. Michelle koos voor een kanariegele wikkeljurk van Christy Rilling, oorbellen van Jennifer Fisher en de welbekende Knife boots van Balenciaga in glittervariant. Nu Obama niet meer gebonden is aan de regels van het Witte Huis kunnen zij en haar stylist Meredith Koop spelen met de stijl van Michelle. Glitters zijn duidelijk favoriet. Dat kon je al eerder zien door glitterlooks van Sally LaPointe. Eerder deze week verscheen Michelle nog in een Balmain glitterpak tijdens The Late Show with Jimmy Fallon.

In 2019 zet Michelle Obama haar boektour Becoming: In Live Conversation with Michelle Obama voort op 8 februari in Tacoma, Washington. Op 17 april komt Michelle naar Nederland.

Michelle Obama met Sarah Jessica Parker
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl