Beyoncé laat zien hoe je hotpants draagt voor de ultieme kerstlook

De zangeres weet zelfs een hotpants chic te maken.

beyonce-kerstlook
BeyoncéInstagram

De feestdagen staan voor de deur en ook beroemdheden laten zich van hun beste kant zien tijdens het kerstdiner. Zo ook Beyoncé, die haar meest glamoureuze outfit uit de kast heeft getrokken om een prachtige kerstlook neer te zetten. Op Instagram deelde de zangeres haar feestelijke look, die tevens een variatie is op de grote favoriet tijdens de feestdagen: de glimmende en glitterende party dress. Zo droeg Queen B een wel heel sexy pak, driedelig welteverstaan, en mét hotpants.

Hotpants voor de feestdagen

Beyoncé was gehuld in een driedelig pak: een zilverkleurige metallic blazer, die ze als jurk droeg, met daaronder een gilet als top en een hotpants in dezelfde kleur. Het pak is getailleerd met een all-over slangenprint, en wordt gecombineerd met doorzichtige hakken die gemaakt zijn van plastic. Al met al een feestelijke kerstlook die perfect is om op te vallen in het feestgedruis. En ook nog eens multifunctioneel, want op de ene foto draagt Bey haar blazer als de ultieme party dress en op de andere foto zien we haar met de blazer als jasje, met daaronder de hotpants en gilet.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl