Gigi Hadid opnieuw in stijlvolle athleisure in New York City

Na haar break-up met Zayn Malik keert het model terug naar haar sportieve looks.

gigi-hadid-sportieve-look
GothamGetty Images

Voor Gigi Hadid begint het nieuwe jaar jammer genoeg wat minder goed. Zo zou het model naar verluidt haar relatie met zanger Zayn Malik opnieuw hebben verbroken. Hoewel de break-up misschien tijdelijk is, maakt Gigi weer een verschijning op de straten van New York City. Zo was ze gehuld in een sportieve athleisure look, een stijl die Gigi al jarenlang, zij het succesvol, omarmd.

Stijlvolle athleisure

Zo droeg het model een blauwe trainingsbroek met een lichte streep op de zijkant van het Britse modelabel Fyodor Golan, die ze combineerde met een casual hoodie in beige. Gigi maakte haar look af met een paar witte lakleren kistjes van Dr. Martens, een zwartleren sporttas en kleine zonnebril. Misschien was het ze onderweg naar de sportschool, misschien ook niet. Hoe dan ook, het 23-jarige topmodel laat wederom zien hoe je een stijlvolle athleisure look hoort te dragen als perfecte outfit om het nieuwe jaar mee te beginnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid