Kate Middleton kiest voor zwangerschapsoutfit tijdens eerste verschijning van het jaar

Voor de nieuwjaarsmis in Sandringham kiest de hertogin van Cambridge voor een "oude" look.

Standing, Suit, Formal wear, Cobalt blue, Gesture, Electric blue, Leg, Tuxedo, Outerwear, White-collar worker,
Getty Images

Kate Middleton en prins William verschenen gisteren voor het eerst in het nieuwe jaar om de nieuwjaarsmis in Sandringham bij te wonen. Voor de gelegenheid koos de hertogin van Cambridge voor een look die ze eerder verkoos toen ze zwanger was van prins George, de jongste zoon van het Britse koninklijke koppel. De blauwe Catherine Walker-jas droeg ze begin 2018 tijdens hun reis door Noorwegen.

Getty Images

Zwangerschapsoutfit

Aan de St. Mary Magdalene kapel op het koninklijk landgoed van Sandringham was Kate te zien in een blauwe jas van Catherine Walker. Een look die ze vorig jaar neerzette in combinatie met suède bruine laarzen. Dit keer koos Kate voor een Jimmy Choo-clutch, zwarte Prada-schoenen, en een gecombineerd oorbellenset van Annoushka en Kiki McDonough. Het blauwe hoofdstuk is van Brits ontwerper Jane Taylor. Het lijkt erop dat Kate de polkadot jurk van Alessandra Rich droeg die ze debuteerde tijdens de 70ste verjaardag van prins Charles.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate Middleton en prins William tijdens hun reis in Noorwegen in februari 2018.
Getty Images

Zeldzame bijeenkomst

Voor deze familietraditie kwam koningin Elizabeth alleen opdagen. Haar echtgenoot prins Philip was niet aanwezig. De laatste keer dat de hertog van Edinburgh in het openbaar werd gezien was op 19 december met het pre-kerstdiner in Buckingham Palace. Ondanks vele speculaties over de gezondheid van de prins (97), heeft Kensington Palace nog geen uitspraken gedaan omtrent zijn afwezigheid. Het Britse koninklijke koppel Kate en William werd tijdens de viering bijgestaan door een aantal familieleden en vrienden zoals David en Emilia Jardine-Paterson (peetmoeder prins George), James en Laura Meade (peetmoeder prins Louis), en Thomas van Straubenzee (peetvader van prinses Charlotte). Een vrij ongewone samenstelling. Sinds haar huwelijk met prins Williams wordt Kate zelden gefotografeerd in het gezelschap van vrienden. Zoals gewoonlijk zal ze haar 37ste verjaardag op 9 januari ook in strikt intiem gezelschap vieren. Een groot verschil met Meghan Markle die vaker wordt vastgelegd op foto met vrienden als stylist Jessica Mulroney of de Amerikaanse tennisster Serena Williams, die volgens haar in geen enkel opzicht is veranderd nu ze een royal is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton