Bradley Cooper en Irina Shayk dragen matching outfits voor zeldzame publieke verschijning

Irina Shayk koos wederom voor een look van Versace.

Meal, Event, Dinner, Fashion, Lunch, Brunch, Supper,
Getty Images

Na zijn optreden in A Star Is Born zijn tijdens Oscar season alle ogen op acteur Bradley Cooper gericht. Het is een moment waarop hij ook in de schijnwerpers staat met zijn vrouw, topmodel Irina Shayk. Terwijl het koppel er doorgaans om bekend staan hun relatie zeer privé te houden, hebben ze de afgelopen dagen niet één, (op de rode loper, met Shayk in een goudkleurige jurk van Versace) maar twee publieke verschijningen gemaakt.

Getty Images

Versace, versace

Nadat het stel de Golden Globes bijwoonden, vlogen ze naar de Amerikaanse oostkust voor de National Board of Review Awards Gala in New York City. Cooper ging solo over de rode loper, maar binnen zat hij zij aan zij met Shayk. Hun looks leken daarbij op elkaar afgestemd, met de A Star Is Born-regisseur gekleed in een driedelig geruit pak en het model in een rode jas in houndstooth-print en bijpassende baret uit Versace's Resort 2019-collectie. Het Victoria's Secret model droeg er leren boots en een mini-handtas bij. Tijdens het NBR Awards Gala, ontving Cooper de titel Best Director of the Year, die aan hem werd uitgereikt door Steven Spielberg. Shayk en Cooper hebben samen een dochtertje, Lea de Seine, van 1 jaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl