Kate Middleton in hiking boots, dé schoenentrend van deze winter, tijdens bezoek aan Londen

De hertogin van Cambridge laat zien dat ze de Herfst/Winter 2018 trends (letterlijk) op de voet volgt.

kate-middleton-hiking-boots-londen
Neil MockfordGetty Images

Op de catwalk van de Herfst/Winter 2018 shows in februari en maart vorig jaar zagen we vele nieuwe schoenentrends voorbijkomen, waaronder hiking boots, of combat boots, stevige laarzen waarmee je het najaar en de winter goed zult doorkomen. De laarzen zijn niet weg te slaan uit het straatbeeld en ook de collecties van modehuizen als Chloé, Tod's, Off-White en Gucci staan er vol mee. Wie deze trend ook heeft opgepakt, is niemand minder dan Kate Middleton. De hertogin van Cambridge, die vorige week haar 37e verjaardag vierde, verscheen vandaag in een kakikleurige look tijdens haar bezoek aan de community garden in Londen.

Kate in kaki

We weten inmiddels dat Kate groot fan is van de landelijke outdoor-look, zo bewees ze al eens eerder in oktober vorig jaar. Toen koos de hertogin voor kniehoge bruine laarzen met een legergroene jas en bruine broek. Nu, tijdens haar eerste koninklijke bezoek van het jaar aan de King Henry's Walk gemeenschappelijke tuin in het noorden van Londen, maakte Kate opnieuw een verschijning in een outdoor-look. Zo droeg ze een kaki jeans in combinatie met een korte tweed jas van het Ierse merk Dubarry (die je hier kunt kopen in de sale) en hiking boots van See By Chloé.

Kate’s hiking boots van See By Chloé.
Mark CuthbertGetty Images

Community garden

Tijdens Kate's bezoek ontmoette ze leden van de King Henry's Walk gemeenschap om te horen hoe de tuin verschillende mensen uit de omgeving bij elkaar brengt. De tuin wordt beheerd door vrijwilligers en moedigt niet alleen biologisch tuinieren aan, maar zorgt er ook voor dat mensen van verschillende sociale achtergronden bij elkaar komen en van elkaar kunnen leren. De hertogin ontmoette daarnaast ook een aantal kinderen die de tuin regelmatig bezoeken, met wie ze samen pizza bakte in de buitenoven.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton