Prinses Amalia vergezelt vader Willem-Alexander naar Amsterdams sportevenement

Koning Willem-Alexander was afgelopen weekend aanwezig met zijn dochter Amalia op Jumping Amsterdam en hadden het erg naar hun zin.

image
Getty Images

Menig paardenliefhebber kon dit weekend zijn hart ophalen bij het jaarlijkse paardensportevenement Jumping Amsterdam in de RAI. Bloedfanatiek waren koning Willem-Alexander en prinses Amalia gisteren bij de jubileum editie van Jumping Amsterdam. Vader en dochter vermaakten zich uren lang bij de dressuur- en springwedstrijden. Ook prinses Beatrix en prinses Margarita de Bourbon de Parme waren traditiegetrouw aanwezig. Margarita is bestuurslid bij het sportevenement en Beatrix is al jaren bij het concours. Vier echte fans lieten zichzelf gaan op de eerste rij en dat leverde mooie plaatjes op.

image
Getty Images
image
Prinses Margarita de Bourbon de Parme en prinses Beatrix.
Getty Images

Weekendlook

Vader en dochter gingen goed gekleed naar het paardenevenement. Koning Willem-Alexander droeg een jasje gecombineerd met rode das en wit overhemd. Prinses Amalia koos een rode ribbroek, klassiek donkerblauw jasje van Zara, enkellaarsjes en klein schoudertasje van Elvy, ze werkte haar look af met een gouden horloge medaillon en subtiele juwelen. Nu Amalia steeds meer in de spotlights staat, lijkt ze in de voetsporen van haar moeder koningin Máxima te treden. En al kiest Amalia dit keer voor een casual look die bij de sportieve gelegenheid past, we zijn benieuwd naar de stijlontwikkeling van de koningin-in-spe. Al zijn we er zeker van dat we in de toekomst het nog vaker over de looks van de graag geziene royal zullen hebben.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl