Kate Middleton recyclet Alexander McQueen jurk uit 2012

De hertogin van Cambridge opende het V&A Dundee in een Schotse ruit die we al eerder hadden gezien.

Suit, Clothing, Tartan, Pattern, White-collar worker, Fashion, Standing, Formal wear, Design, Human,
Getty Images

Kate Middleton en prins William zijn vandaag in Schotland voor de opening van de dependance van het Victoria & Albert Museum in Dundee. In Schotland staat het echtpaar bekend als de Graaf en Gravin van Strathearn. Voor de opening van het museum recyclede Kate een oude favoriet; een groene Alexander McQueen jas/jurk met Schotse tartanprint die ze eerder droeg in 2012.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Alexander McQueen tartan jas die Middleton vandaag droeg spotten we al eerder, way back in 2012.

Kilt, Clothing, Tartan, Pattern, Fashion, Textile, Design, Dress, Long hair, Uniform,
Kate Middleton in de Alexander McQueen jas/jurk in 2012.
Getty Images

De opening van het V&A Dundee vandaag was Kate en Williams eerste gezamenlijke optreden van het jaar. Het stel heeft al verschillende solo-optredens erop zitten. Ook prins Harry en Meghan Markle hebben het druk deze week. Zo gaat Meghan morgen naar het National Theatre en donderdag naar de Association of Commonwealth Universities waar ze verschillende studenten zal ontmoeten. Meghan en Harry zullen vervolgens vrijdag naar Bristol gaan om de stad en zijn inwoners beter te leren kennen. Een druk program voor de zes maanden zwangere Markle, die nog steeds hoge ogen gooit met haar vele zwangerschapslooks.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl