Máxima opent tentoonstelling in opvallende look

De Koningin was tijdens een werkbezoek aan het zuiden van ons land gekleed in een opvallende doch stijlvolle look.

Queen Maxima Opens "Basquiat The Artist" Exhibition In Heerlen
Patrick van KatwijkGetty Images

Afgelopen week was Koningin Máxima aanwezig in het zuiden van ons land ter ondersteuning van Het Oranje Fonds waar de koningin beschermvrouwe van is. Tijdens haar bezoek opende Maxima tevens een nieuwe tentoonstelling over kunstenaar Basquiat in het Schunck museum in Heerlen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Opvallend doch stijlvol

De koning bracht een werkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad in Kerkrade, dat een deelnemer is van het Oranje Fonds programma Meedoen, samen uit de armoede. Het samenwerkingsverband zet zich in om de zelfredzaamheid van mensen met financiële problemen te vergroten. Daarna was de koningin aanwezig bij de opening van een nieuwe tentoonstelling over New Yorkse graffiti-kunstenaar Jean-Michel Basquiat genaamd The Artist and His New York Scene. Inmiddels is ook in Heerlen veel graffitikunst terug te vinden. Daarom is ook gekozen voor een tentoonstelling van Basquiat.

Queen Maxima Opens 'Basquiat The Artist' Exhibition In Heerlen
Patrick van KatwijkGetty Images

Tijdens dit evenement droeg de koningin een opvallende look in warme herfsttinten. Máxima droeg een ijzer rode jurk van modehuis Natan, met bijpassende hoed van Fabienne Delvigne. Daarbij droeg de koningin een opvallende ketting en oorbellen met grote stenen in rood-bruine tinten, perfect gecombineerd bij de beige mantel en bijpassende clutch. Tijdens een rondleiding door te tentoonstelling kreeg de koningin een jas aangeboden met graffiti-kunst naar de hand van de kunstenaar, die za aanpaste in het museum en gek genoeg perfect paste bij haar look. Máxima opende de tentoonstelling geheel in stijl, door het plaatsen van een graffiti-tag. De expo is van 2 februari tot en met 2 juni te bewonderen in het museum.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima