Kate Middleton verschijnt in jurk van Nederlandse makelij

We zien de hertogin de laatste tijd steeds vaker in felgekleurde looks.

kate-middleton-felgroene-look
Neil MockfordGetty Images

Een grijze winter vraagt om felle kleuren, dat is wat Kate Middleton gedacht moet hebben toen ze vandaag haar opwachting maakte bij de Lavender Primary School in de Londense wijk Enfield. Zo was de hertogin van Cambridge gekleed in een heldergroene jurk, waarmee ze wederom laat zien groot fan te zijn van felgekleurde items en opvallende kledij. Nog leuker? Het ontwerp is van Nederlandse hand.

Kate in felgroen

We hebben de hertogin van Cambridge al vaker gezien in opvallende looks, waaronder deze lilakleurige jurk van Emilia Wickstead, deze azuurblauwe jas van Catherine Walker en deze geruiten Alexander McQueen-jurk. Tijdens haar bezoek aan de basisschool in Enfield was Kate gehuld in een nieuwe felgekleurde look. Zo droeg de hertogin een groene Eponine London-jurk, die ze combineerde met zwarte enkellaarzen van LK Bennett. De Nederlandse Jet Shenkman is de oprichter van Eponine en deelt op Instagram het leven achter het Londense merk dat ze in 2012 oprichtte en vernoemde naar een personage uit Les Misérables.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aan haar Instagram-account te zien, wordt haar boutique regelmatig bezocht door de Britse upper class voor bruiloften en andere formele gelegenheden.

Zo ook Kate dus, die in de jurk een school bezocht in het kader van de zogeheten Place2Be's Children's Mental Health Week, waarbij het belang van de geestelijke gezondheid van kinderen centraal staat. Zo sprak ze onder andere met docenten van de school, ontmoette ze een aantal kinderen en mocht ze zelfs nog een hond aaien. Bekijk de beelden van Kate's bezoek in onderstaande Instagramposts.

The Duchess Of Cambridge Visits Schools In Support Of Children's Mental Health
Karwai TangGetty Images

De Hertogin bij Lavender Primary School in Londen in groene jurk van Enfield,  5 februari 2019.
De Hertogin bij Lavender Primary School in Londen in groene jurk van Enfield, 5 februari 2019.
Chris JacksonGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton