Máxima brengt stijlvol alternatief op de grijze corporate look

Tijdens een officieel event in Den Haag toont de koningin dat een grijze look niet saai hoeft te zijn.

Queen M√°xima At The Fintech For Inclusion Global Summit 2019 In The Hague
Goncalo SilvaGetty Images

Vanochtend was koningin Máxima aanwezig bij de internationale Fintech for Inclusion Summit 2019 in het Gemeentemuseum in Den Haag. Tijdens deze officiële bijeenkomst waarin vooral mannen in grijze pakken te zien waren, brengt Maxima een verfrissend alternatief op de grijze corporate look.

Pleitbezorger

De koningin was aanwezig tijdens het evenement in haar hoedanigheid als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financieringsontwikkeling. Deze officiële conferentie werd georganiseerd door de Nederlandse ontwikkelingsbank FMO waarbij verschillende bedrijven uit de technologische en financiële wereld aanwezig waren. Zo waren er ruim tweehonderd nationale en internationale bankiers en CEO's van deze internationale bedrijven aanwezig waarmee Máxima in gesprek ging.

Twist

Voor dit uitermate corporate event, ging de koning geheel gepast gekleed. Nog steeds lijkt een grijze look de enige optie te zijn in een dergelijke officiële bijeenkomst, waar Máxima's look perfect bijpaste. Hoewel dus in lijn met het (onofficiële) kledingvoorschrift ging Máxima voor een stijlvol alternatief. Máxima was gehuld in een grijze look van haar favoriete modehuis Natan, met grijze pantalon en top inclusief degradé-detail waarbij fonkelende kralen en pailletten op de top de look een interessant en opvallende twist gaven. Daarbij koos de koningin voor een zeer stijlvol paar hakken van het Italiaanse schoenmerk Gianvito Rossi met zilveren punt en semi-doorzichtige plexi zijkanten. Om haar look af te maken droeg maxima druppelvormige oorbellen van Natan en een zwarte clutch.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima