Koningin Máxima bezoekt Jordanië in ongezien ontwerp van Natan

Koningin Máxima draagt Natan tijdens haar tweedaags bezoek aan Jordanië.

Street fashion, Clothing, Fashion, Outerwear, Blond, Snapshot, Coat, Street, Jacket, Blazer,
Getty Images

Koningin Máxima viert dit jaar haar tiende jaar als speciale pleitbezorger van de Verenigde Naties om financiële diensten voor iedereen, met inbegrip van lage inkomensgroepen, toegankelijk te maken. Daarvoor reisde Máxima dit keer af naar Jordanië, waar ze sinds afgelopen zondag een drukke planning in haar agenda afwerkt. Al houdt Máxima van haar bestaande garderobe, voor deze trip pakt ze uit met een geheel nieuwe look. Niet helemaal onverwacht; haar bezoek aan Jordanië doet ze in Natan.

Face, Footwear, Leg, Brown, Trousers, Coat, Shirt, Outerwear, Jacket, Bag,
Koningin Maxima bezoekt het VN-kantoor voor een rondetafelgesprek met ontwikkelingspartners in Amman op 11 februari.
Getty Images

Theorie naar praktijk

Koningin Máxima begon gisteren haar bezoek op 11 februari met een overleg met internationale ontwikkelingspartners als onder andere de Wereldbank Groep (WB) en het World Food Programme (WFP) over inclusieve financiering. Tijdens het veldbezoek zet Máxima de theorie om in de praktijk en spreekt zij met onderneemsters die voor Dinarak werken, één van de aanbieders van digitale financiële diensten via de mobiele telefoon. Bij het tweede bezoek praatte koningin Máxima met vrouwen die met een zakelijke lening en coaching van het Microfund for Women (MFW) een toeristisch bedrijf hebben opgebouwd. Tijdens haar laatste bezoek gisteren richtte ze zich op het verbeteren van toegang tot financiële diensten om de ontwikkelingskansen van vluchtelingen te vergroten. Daar sprak ze met onder meer met studenten met een vluchtelingenstatus over de studiebeurs die zij ontvangen via het Albert Einstein German Academic Refugee Initiative (DAFI). De UNHCR werkt aan vernieuwing van humanitaire financiële instrumenten. Vandaag is de laatste dag van haar bezoek in Jordanië aangebroken waar ze rond de tafel zal zitten met verschillende ministers zoals onder anderen minister-president Omar al-Razzaz en de minister van Financiën, Ezzedin Kanakriyah. Ook zal ze vandaag een ontmoeting met koning Abdullah en koningin Rania hebben op het koninklijk paleis in Amman. De laatste keer dat Máxima en de Jordaanse Abdullah en Rania elkaar ontmoetten, was in maart vorig jaar tijdens hun bezoek aan Amsterdam, voor die gelegenheid koos Máxima voor ontwerpen van de Nederlandse Claes Iversen.

Fashion, Yellow, Event, Design, Fashion design, Textile, Outerwear, Room, Illustration,
Koningin Máxima bezoekt twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique die mobiele financiële diensten verlenen vanuit Dinerak in Zarqa.
Getty Images

Natan

Sky, Tourism, Outerwear, Vacation, Photography, Plant, Travel, Leisure, Costume,
Getty Images

Voor haar bezoek aan Jordanië koos Máxima gisteren voor een geheel nieuwe look van Belgisch modehuis Natan. Haar bruine geruite broek met brede pijpen is de eye catcher, die ze combineerde met een coltrui en gilet in dezelfde bruine kleur. Suède laarsjes met een chunky hak en haar zilveren Gardenia-oorbellen van Buccellati maken de look af. Benieuwd in welke designerlook ze vandaag haar laatste dag in Jordanië doorbrengt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima