Royal reünie: Máxima had een smaakvolle ontmoeting met Koningin Rania in Jordanië

De twee koninginnen ontmoetten elkaar vandaag opnieuw tijdens een werkbezoek van Máxima aan het land.

Koningin Máxima in Jordanië dag 2 in Giambattista Vali
Patrick van KatwijkGetty Images

Na Koningin Máxima's eerste werkdag in Jordanië gister in een look van Natan als speciaal pleitbezorger voor de VN voor financiële diensten, is het vandaag tijd voor het tweede deel van haar bezoek aan het koninkrijk in het Midden-Oosten. En voor deze reünie met het bevriende koningspaar Koning Abdullah en Koningin Rania haalde Máxima iets oud én nieuws uit de kast.

Koningin Máxima ontmoet Koning Abdullah en Koningin Rania in Jordanië, 12 februari 2019.
Koningin Máxima ontmoet Koning Abdullah en Koningin Rania in Jordanië, 12 februari 2019.
Patrick van KatwijkGetty Images

Ingekorte jurk

De ontmoeting tussen Maxima en Abdullah en Rania was zeer hartelijk, zo blijkt wel uit de beelden. Vorig jaar maart was het paar nog op bezoek in Nederland, en poseerden de koninginnen tijdens hun werkbezoeken in Den Haag in matching looks van Claes Iversen (voor Máxima) en Alexander McQueen (voor Rania). Ook vandaag in Jordanië waren ze en goede match, met Máxima in een ingekorte jurk van Giambattista Vali en Rania in haar kenmerkende midi-rok van denim met ceintuur en bijpassende denim hakken. De jas van Máxima is van Natan en dateert al uit 2004 aldus Modekoninginmaxima.nl en droeg ze voor het eerst op destijds nog Koninginnedag.

koningin-maxima-koningin-rania-jordanie
Patrick van KatwijkGetty Images

Na vandaag vertrekt Máxima weer naar Nederland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima