Meghan Markle verschijnt in verfijnde witte winterse look

De Hertogin van Sussex is de tweede royal die we deze week spotten in een volledig sneeuwwitte look.

Clothing, White, Suit, Fashion, Formal wear, Dress, Fashion model, Hairstyle, Event, Outerwear,
Getty Images

De afgelopen weken hebben we verschillende leden van de Britse royal family kunnen aanschouwen in de meest chique looks. Zo verscheen Meghan Markle afgelopen week in full look Givenchy en zagen we Kate Middleton in een bijzondere sneeuwwitte Alexander McQueen jurk tijdens de BAFTA’s in Londen. Nu maakt Meghan Markle opnieuw een uitermate fashionable verschijning, tevens gehuld in een spierwitte look waarin ze er stralender uitzag dan ooit.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Simpel chique

De Hertogin van Sussex was samen met prins Harry aanwezig bij het openingsgala van de première van het toneelstuk The Wider Earth. Dit evenement is onderdeel van de Commonwealth Trust van koningin Elizabeth en ondersteunt het duurzaam beheer van bossen. Tijdens het openingsgala was Meghan gehuld in een volledig witte look. Markle droeg een aansluitende Calvin Klein jurk met col en droeg daarbij een witte wollen jas van Amanda Wakeley. Ze combineerde de look met olijfgroene hakken en clutch van Ralph Lauren en maakte haar look af met haar donkere lokken samengebundeld in een strakke knot. Dit is het tweede filantropische theaterevenement dat het royal koppel dit jaar bezoekt. Zo was het paar eerder aanwezig bij een premiere van het Cirque du Soleil ter ondersteuning van een organisatie voor HIV-onderzoek, waar Harry beschermheer van is. Ook hier was Meghan te zien in een betoverende look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle