Doutzen Kroes bewijst met deze look dat haar liefde voor oversized pakken diep gaat

Gisterenavond werd de Nederlandse Doutzen Kroes gespot in een ontwerp van de Belgische Raf Simons.

Clothing, Suit, Pink, Pantsuit, Outerwear, Formal wear, Fashion, Blazer, Magenta, Tuxedo,
Getty Images

Door het vertrek van Raf Simons bij het Amerikaanse Calvin Klein dat eind vorig jaar werd aangekondigd, is het modemerk niet van de partij tijdens New York Fashion Week dat nu plaatsvindt. Toch weet de Nederlandse Doutzen Kroes Simons in New York te krijgen. Dit met haar fuchsia look die ze droeg tijdens het Hudson Yards Event van YouTube's mode-en beauty director Derek Blasberg.

Felle keuze

Gisteren arriveerde de 34-jarige Friezin met haar ex-Victoria's Secret Angel-collega en Tsjechisch supermodel Karolína Kurková op Blasbergs feest in Manhattan. Zowel Anna als Doutzen kozen ervoor om strak in het pak hun entrance te maken. Kroes droeg een fuchsia roze, tweedelig pak met double breasted sluiting van Raf Simons dat ze combineerde met zwarte leren boots. Het lijkt alsof Doutzen goed heeft opgelet de afgelopen dagen, want de trend om een hoge paardenstaart te rocken is zowat uitgedoofd, ondanks Emily Ratajkowskis zwiepende staart die de show stal tijdens Versaces show tijdens Milan Fashion Week midden januari. Lage paardenstaarten zijn meer en Vogue dan ooit tevoren; zo stuurden onder andere Cushnie, Christian Siriano, Ralph Lauren en Badgley Mischka hun modellen de catwalk op met een staart laag in de nek.

Pink, Fashion, Trench coat, Fashion design, Outerwear, Coat, Suit, Blond, Event,
Doutzen Kroes en Karolina Kurkova.
Getty Images

Doutzens glam team

Al is Doutzen een echte professional als het komt op zichzelf kleden, bij events is er iemand die backstage klaarstaat om haar in de meest coole outfits te heisen. Haar glam team voor deze look bestond uit make-up artist Meredith Baraf die Doutzen een natural look wist aan te meten, en Frankie Foye die de trending lage paardenstaart succesvol wist te creëren. Kroes' vaste stylist Ketevan Gvaramadzewaarmee we exclusief in gesprek gingen – had de touwtjes in de handen als het ging over het spraakmakende Raf Simons-ontwerp. Niet geheel onverwacht waren ook de half-Belgische én Raf Simons' rechterhanden Pieter Mulier en Matthieu Blazy bij de verkleedpartij. Geen edgy lakleren, femme fatale look dit keer, maar eerder een tomboy in roze. We love!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes