Kate Middleton draagt een dromerige Gucci-jurk voor gala dat businessvrouwen eert

Dit is de tweede keer dat de Duchess Gucci draagt.

Fashion model, Clothing, Dress, Gown, Fashion, Shoulder, Pink, Haute couture, Hairstyle, Beauty,
Getty Images

Op modegebied weet Kate Middleton zichzelf wel in de kijker te speler: zo droeg de Duchess voor het 100 Women in Finance galadiner bij het Victoria & Albert Museum in London een waanzinnige jurk van Gucci. Het diner eert businessvrouwen.

Clothing, White, Black, Pattern, Red, Sleeve, Dress, Design, Polka dot, Pattern,
Getty ImagesGetty Images

Victoria & Albert Museum

De romantische Gucci-jurk – stijlinspiratie voor Valentijn, iemand? – reikte tot de vloer, waarbij het lijfje en de uitwaaierende stof van de rok zijn uitgevoerd in meerdere ton-sur-ton zachtroze kleuren. Verder is de look, van de hand van Gucci's Alessandro Michele, voorzien van een V-vormige halslijn, een fluwelen riem en transparante chiffon bovenlaag. Middleton combineerde het met zilverkleurige schoenen van Oscar de la Renta, en bejeweled drop earrings. Het haar droeg ze half omhoog. Verder hield ze haar make-up subtiel, met perziktinten. Dit is pas de tweede keer dat Middleton een full look van het Italiaanse modehuis droeg voor een officiële koninklijke aangelegenheid. De eerste keer was in de zomer van 2017, toen ze voor een ingetogen zwart-witte tweed jurk met gouden knoopjes van Gucci koos. Opvallend, dat event speelde zich ook af in het Victoria & Albert museum. Wellicht het uitgelezen moment voor haar om Gucci te dragen. Middleton woonde het diner van gisteren solo bij, omdat Prins William andere belangrijke afspraken had.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton