Meghan Markle stal de show in dromerig Dior bij avondreceptie in Marokko

Terwijl in Amerika de Oscars plaatsvonden, beleefde Meghan Markle in Rabat haar eigen rode loper-moment.

Suit, Formal wear, Clothing, Dress, Wedding dress, Gown, Event, Fashion, Bridal clothing, Tradition,
Getty Images

Het is nogal een wervelwind van een weekend geweest voor Prins Harry en Meghan Markle, waarbij de Duchess gisterenavond tijdens een avondreceptie in Marokko op maat gemaakt Dior droeg. Van haar veelbesproken babyshower in New York met goede vrienden vloog ze naar Casablanca voor een 'babymoon' (in werkelijkheid, een werktrip met de prins) in het Noord-Afrikaanse land. Hoewel haar reisgarderobe met name bestond uit dressed-down athleisure en een scherp gesneden blazer, stal ze op zaterdag ook de show in een rode Valentino cape dress.

Kaftan-stijl Dior

Terwijl in Amerika de Oscars plaatsvonden, beleefde de Duchess gisteren ook haar ultieme rode loper-moment: in Dior, bezet met juwelen. Een jurk in gebroken wit, geïnspireerd op de traditionele kaftan. De receptie werd gehost door de Britse Ambassadeur in het Marokkaanse Rabat die avond, waarbij ook een van 's lands beste chefs achter de pannen stond. Meghan combineerde haar look met goudkleurige accessoires alsook een Dior-clutch en diamanten oorbellen van Birks Snowflake. De driedaagse trip van het koppel begon dit weekend – twee maanden voordat Meghan naar alle waarschijnlijkheid zal bevallen van hun eerste kind. Hiervoor reisde het koppel naar het plaatsje Asni in het Atlas-gebergte voor een bezoek aan een onderkomen, gebouwd door de Marokkaanse NGO Education For All. Deze instantie zorgt ervoor dat meisjes in arme en landelijke gebieden toegang krijgen tot onderwijs. Naast het ontmoeten van studenten op de school, kreeg de hertogin toen ook een henna-tattoo aangemeten in bloemvorm. Het zou de hoogzwangere Meghan geluk brengen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle