Daytime chic: Meghan Markle draagt klassieke streep en kakigroen jasje voor dag drie in Marokko

Dit is de laatste dag voor Prins Harry en Meghan Markle in Marokko.

Jeans, Standing, Snapshot, Street fashion, Fashion, Street, Tights, Jacket, Leg, Human,
Getty Images

Vandaag is de laatste dag van Prins Harry en Meghan Markle's bezoek aan Marokko, waar de hoogzwangere Meghan (37) keer op keer hoge ogen gooiden met haar looks. Van updressed in Valentino en Dior tot op casual chic. Zo droeg ze vandaag een relaxte look voor haar bezoek aan de Marokkaanse Federation of Equestrian Sports.

Op sportief

Voor haar bezoek droeg Meghan een gestreepte sweater (natuurlijk, een klassieker) met een kakigroen jasje alsook een paar laarzen met hak. Zelfs al moet ze over twee maanden bevallen, de Duchess blijft fan van een hooggehakte schoen. De sportieve outfit van Meghan bestaat uit het Field Mechanic Jacket van J Crew. Het koppel is aanwezig bij de federatie om met eigen ogen te kunnen zien hoe de organisatie kinderen alsook jonge mensen met een handicap en aanvullende leerbehoeften ondersteunt. Op zondagavond woonden Meghan en Harry een speciale receptie bij, met als host de Britse Ambassadeur van Marokko. Dit was een mogelijkheid voor de royals om de vele invloedrijke Marokkaanse vrouwen, jonge entrepreneurs en atleten met een handicap te ontmoeten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle