Meghan Markle betovert in geplooide Givenchy-jurk tijdens bezoek aan Andalusische Tuin in Rabat

The Duchess draagt al haar favoriete labels in één outfit.

Fashion, White-collar worker, Suit, Outerwear, Photography, Street fashion, Gesture, Conversation, Blazer, Jacket,
Getty Images

Terwijl Meghan Markle eerder nog skinny jeans droeg voor een kookdemonstratie en bezoek aan een een centrum voor dierentherapie, heeft de koninklijke gast in Rabat, Marokko, zich zojuist omgekleed. Prins Harry en Meghan brengen nu een bezoek aan de Andalusische Tuin, waar ze meer te horen krijgen over jeugdempowerment in het land van een rits jonge social entrepreneurs bij een markt. Hier zag het populaire koppel traditionele Marokkaanse arts and crafts tentoon gespreid in de publieke exotische tuin, omheind door een muur.

Givenchy

Van een van de ambachtsmannen kreeg Meghan een ketting cadeau, die hij haar omdeed terwijl ze de stalletjes bezocht. Ze koos voor een elegante look met een wijd uitwaaierende en geplooide jurk van Givenchy, die haar groeiende baby bump de ruimte laat. Givenchy is uiteraard een favoriet modehuis van Meghan; creative director Clare Waight Keller ontwierp haar iconische trouwjurk. Verder was haar look in Marokko deze middag clean: hoge hakken van Manolo Blahnik (nog een favoriet), het haar naar achteren en een witte blazer om haar schouders te beschermen tegen de felle zon. Het jasje 'Keith' is van het label Aritzia. Als enige opvallende accessoire droeg de Duchess grote goudkleurige oorbellen van Gas Bijoux. Het stel kreeg in de tuin, boven de kust met de Mediterraanse zee, ook twee geborduurde voetkussentjes cadeau. Wellicht iets voor hun nieuwe huis, Frogmore Cottage in Windsor Castle, wanneer ze weer huiswaarts keren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle