Lady Gaga draagt wereldberoemde Breakfast at Tiffany's diamant naar de Oscars

Ze schitterde in een zwarte custom Alexander McQueen jurk en Audrey Hepburn's juwelen voor diens iconische Tiffany-film.

lady-gaga-tiffany-co-oscars-2019
Jeff KravitzGetty Images

Na een hele reeks fantastische jurken voor award season afgelopen maanden, piekte Lady Gaga gisteravond niet alleen met haar eerste Oscars-verzilvering en een ontzettend romantisch optreden met mede-A Star is Born-acteur Bradley Cooper, maar ook in een custom Alexander Mcqueen jurk geïnspireerd op Audrey Hepburns look in de iconische film Breakfast at Tiffany's. En Gaga mocht zelfs een oorspronkelijk stuk van de film meedragen gedurende de avond.

Tiffany Diamond

Niet alleen was de jurk van Lady Gaga geïnspireerd op de fameuze look van Hepburn in de film, de zangeres slash actrice droeg ook een juweel dat Audrey Hepburn om had tijdens de promotietour van de film: de wereldberoemde Tiffany Diamond. In het 142-jarige bestaan van Tiffany & Co. is Lady Gaga slechts de derde persoon ooit die de diamant gedragen heeft. De laatste keer was het Audrey Hepburn zelf in 1961 voor de persfoto's van de film Breakfast at Tiffany's. In 1957 werd het voor het eerst gedragen door Sheldon Whitehouse tijdens het Tiffany Ball in het Amerikaanse Newport, Rhode Island.

lady-gaga-tiffany-diamond-oscars-2019
Audrey Hepburn in 1961 met de Tiffany Diamond voor de persfoto’s van Breakfast at Tiffany’s.
Getty Images

De gigantische gele diamant is een duizelingwekkende 128.54 karaat en gisteravond werd het voor het eerst gedragen naar een award ceremonie sinds het 58 jaar lang in een Tiffany & Co. kluis gelegen heeft en dagelijks tentoon wordt gesteld in de fameuze Tiffany & Co. Fifth Avenue flagship store in New York. De huidige waarde wordt geschat op ruim 26 miljoen euro.

lady-gaga-tiffany-diamond-oscars-2019
De Tiffany Diamond
Tiffany & Co.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars