Kate Middleton schittert in royal blue tijdens dag twee van Ierland-tour

De Hertogin draagt een klassieke royal cape voor het tweede deel van hun bezoek aan het eiland.

Duke And Duchess Of Cambridge Visit Northern Ireland - Day Two
Max Mumby/IndigoGetty Images

Gister werd bekend dat Kate Middleton samen met prins William deze dagen een bezoek brengt aan Noord-Ierland, waar ze organisaties ontmoeten die werken aan de toekomst voor de jeugd van het land. Gister brak dag twee aan van de royal Ierland-tour, waar Kate opnieuw te zien was in een bijzondere, royal look.

Clothing, Street fashion, Blue, Fashion, Electric blue, Cobalt blue, Footwear, Coat, Dress, Snapshot,
Getty Images

Koninklijk blauw

Het royal koppel bezocht het Braid Arts Centre en de organisatie genaamd Cinemagic, een liefdadigheidsinstelling die jongeren helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van kansen op het gebied van film, tv en digitale technologie, zo meldt Kensington Palace in een persbericht. Het paar bezocht later die dag ook Sure Start, een organisatie dat kansarme kinderen onder de vier jaar ondersteunt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate Middleton verscheen in een baby blauwe cape-jas van het Britse modehuis Mulberry. De chique wollen jas komt uit de herfst/winter 2018 collectie van het Engelse merk en heeft een korte cape die langs de ellebogen valt, evenals een riem rondom de taille en grote knopen. De Hertogin van Cambridge wuifde het publiek tegemoet in haar look, die ze afmaakte met een donkerblauwe Jimmy Choo clutch en bijpassende Rupert Sandersen hakken. Onder de jas draagt Kate een koninklijk blauwe jurk van Jenny Packham die zichtbaar werd tijdens een privé vergadering met officieren en personeel van de politie in Noord-Ierland om hun werk en uitdagingen te bespreken.

Duke And Duchess Of Cambridge Visit Northern Ireland - Day Two
Pool/Samir HusseinGetty Images
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton