Máxima straalt in okergeel in Amersfoort

Tijdens een bezoek aan microkrediet bedrijf Qredit was de koningin gekleed in een verfrissende look.

Clothing, Footwear, Leg, Trousers, Dress, Coat, Outerwear, Street fashion, Bag, Blazer,
Getty Images

De Oranjes zijn terug van wintersport en gaan weer meteen aan de slag met hun koninklijke taken. Zo was koningin Máxima gister te gast bij het tienjarig bestaan van Nederlands microkrediet bedrijf Qredits in Amersfoort. Tijdens het congres spreekt Maxima over het belang van microkredieten, waar ze zich tevens als lid van de koninklijke familie voor in zet.

Queen Maxima Of The Netherlands Attends The Jubileumsymposium Qredits In Amersfoort
Patrick van KatwijkGetty Images

Vernieuwende twist op grijze look

Het bedrijf viert het jubileum met meerdere gasten en sprekers, waaronder koningin Máxima als ook staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat Mona Keizer. Tijdens het evenement ging de koningin in gesprek met verschillende ondernemers over het belang van alternatieve financiering waar Qredits als landelijke non-profit kredietorganisatie een belangrijke rol speelt. Voor deze gelegenheid was Máxima toepasselijk gekleed. We zijn van haar gewend dat ze de traditionele grijze looks tijdens dergelijke evenementen op eigen wijze een twist geeft. Ook nu toont de koningin dat je tijdens een formeel evenement kan kiezen voor kleur. Zo was Máxima gehuld in een jurk met een grijs wollen bovenstuk en okergele rok van kant van haar favoriete modehuis Natan. Daarbij combineert ze grijze hakken en een grijze clutch. Haar okergele rok is de perfecte kleurtoevoeging bij het grijze ensemble.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima