Kim Kardashian brengt een ode aan vintage-stijl in deze luipaardprint look

De tv-ster was gehuld in een bijzondere vintage look van een Franse ontwerper tijdens Paris Fashion Week.

Footwear, Leg, Shoe, Outerwear, Style, Camouflage, Street fashion, Fashion, Thigh, Fashion model,
Getty Images

Kim Kardashian bewijst dat vintage mode nooit zijn stijl verliest. Zo werd de tv-celebrity onlangs nog gespot in een opzienbarende, nietsverhullende zwarte cut-out jurk, afkomstig uit het archief van ontwerper Thierry Mugler. Nu is de oudste Kardashian-telg wederom gespot in een vintage outfit, ditmaal naar de hand van ontwerper wijlen Azzedine Alaïa. Ook deze look was op zijn minst gezegd wederom spraakmakend.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Top tot teen in luipaard print

Gister plaatste Kim een afbeelding van zichzelf op haar Instagram-account waar we de 38-jarige languit op de bank zien liggen gehuld in een luipaardprint-pak waarin ze letterlijk van top tot teen gekleed is in de exotische dierenprint. Kim is op dit moment in Parijs waar ze verschillende shows bezocht tijdens Paris Fashion Week. Ter afsluiting van haar trip toont ze haar uitbundige outfit op de straten van de Franse hoofdstad. De wilde look omvat een bodysuit, jas en hoge veterlaarzen. Bij de afbeelding plaatste de celebrity een bericht met een knipoog naar de film Clueless waar ze de iconische zin gebruikte: 'Je begrijpt het niet ... dit is een Alaïa'. De look is afkomstig uit de herfst/winter 1999 collectie van de ontwerper, een bijzonder stuk. Het is zeker een van Kim's meest in het oog springende looks tot nu toe.

Clothing, Fashion model, Fashion, Fashion show, Eyewear, Outerwear, Fashion design, Runway, Fur, Coat,
Vogue Runway

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl