Doutzen Kroes bewijst dat de denim jumpsuit de ultieme werklook is van 2019

In een spierwit broekpak laat het Nederlandse topmodel zien dat een stijlvolle look weinig nodig heeft.

doutzen-kroes-paris-fashion-week
Bertrand Rindoff PetroffGetty Images

Tijdens de herfst/winter shows konden we verschillende bijzondere shows aanschouwen als tevens de opvallende looks van de aanwezige fashion crowd. Zo ook tijdens Stella McCartney's herfst/winter 2019 show in Parijs, waar de ogen op de front row gericht waren op figuren als Oprah en Karlie Kloss. Ook Doutzen Kroes maakte tijdens de show haar opwachting, en bewijst met haar look dat stijl en comfort perfect samen gaan.

Clothing, Footwear, Leg, Trousers, Shoe, Outerwear, Style, Street fashion, Jacket, Street,
Getty Images

Werklook

Wij zijn wel gewend dat het Nederlandse topmodel met haar verrassende looks de perfecte outfit-inspiratie geeft. Ook nu toont Doutzen de ultieme inspiratie voor je volgende look. Het 34-jarige topmodel laat zien hoe een goed broekpak de perfecte werklook is en geschikt kan zijn voor elke gelegenheid. In een spierwit monocrhome ontwerp naar de hand van Brits modehuis Stella McCartney, laat Doutzen zien dat een geklede look niet veel nodig heeft. Met eenvoudige en stoere zwarte boots, haar haar opgestoken en minimale make-up, bewijst de Nederlandse schone dat simpel en comfy hand in hand gaan met stijl. Het is het perfecte item om te dragen als je 's ochtends voor je kast staat en een race tegen de klok hebt om op tijd op je werk te komen.

Shop hier Doutzens look

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes