Kate Middleton en Meghan Markle in bijzondere looks voor Commonwealth Day

De hertoginnen maken gezamenlijk hun verschijning bij Westminster Abbey.

Clothing, Red, Uniform, Fashion, Lip, Headgear, Hat, Cap, Fashion accessory, Headpiece,
Getty Images

De Britse koninklijke familie is vandaag aanwezig in Westminster Abbey ter ere van de Commonwealth Day, een feestdag waarop de 53 landen in het Britse Gemenebest worden geëerd. De festiviteiten beginnen met een dienst bij de iconische Britse koninklijke kerk, waar zowel Meghan Markle als Kate Middleton een bijzondere verschijning maakte.

Commonwealth Day 2019
Karwai TangGetty Images

Vers van de catwalk

Eerder vandaag was Meghan Markle nog gespot tijdens haar bezoek aan het Canada House in Londen samen met prins Harry, waar ze was gehuld in een smaragdgroene look kersvers van de catwalk. Voor het evenement in de middag maakte de hertogin een snelle outfit-wisseling, waar ze wederom in een splinternieuwe look verschijnt afkomstig uit de allernieuwste collecties. Meghan draagt een all-white look met een jurk van Victoria Beckhams herfst/winter 2019 collectie. De crème-kleurige midi-jurk met ketting print is een op maat gemaakte versie van originele jurk uit de collectie, waarbij de v-hals is verhoogd. Ook de dennengroene clutch en hakken zijn van de hand van de Britse ontwerpster.

Commonwealth Day 2019
Samir HusseinGetty Images

Royal red

Kate Middleton maakt een verschijning in een kleurrijke look tijdens de dienst. De Hertogin van Cambridge is gehuld in een rode Catherine Walker jas met knopen aan de voorkant. Koninklijke fans wijzen erop dat ze in 2014 dezelfde look naar Nieuw-Zeeland droeg. Kate maakt haar look af met een nude-kleurige suède clutch en pumps van Emmy London. Andere gasten van het evenement waren hoge commissarissen, ambassadeurs, geloofsleiders, meer dan 800 schoolkinderen en jongeren, en premier Theresa May. Natuurlijk was ook Queen Elizabeth aanwezig, die gehuld was in een paarse ensemble. Vorige week maakte de Britse koningin nog een mooi gebaar naar Meghan Markle, die ze op Internationale Vrouwendag de nieuwe koninklijke rol gaf van vice-president van haar Commonwealth organisatie.

kate-middleton-meghan-markle-commonwealth-day-2019
Kate en Meghan hebben een onderonsje voor de Commonwealth dienst in Westminster Abbey.
WPA PoolGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle