Kate Middleton kiest voor lente looks in Gucci en Alexander McQueen

De Hertogin verscheen in twee fleurige looks, klaar voor de lente.

Clothing, Purple, Pantsuit, Suit, Violet, Formal wear, Fashion, Pink, Blouse, Street fashion,
Getty Images

Kate Middleton verscheen eerder deze week nog een een kleurrijke royal red look tijdens de officiële dienst tijdens Commonwealth Day, nu kiest de hertogin opnieuw voor kleur. Gister verscheen Kate Middleton op verschillende gelegenheden waarvoor ze in beiden gevallen haar lentegarderobe uit de kast had gehaald.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Paars in Gucci

De Hertogin van Cambridge bracht gistermiddag een bezoek aan het Henry Fawcett Children's Centre in Londen. Het solo optreden was bedoeld om de nadruk te leggen op het werk dat wordt verricht om moeders, verzorgers en kinderen te helpen die in het gebied van Kennington wonen. Voor deze gelegenheid koos de hertogin voor een kleurrijke en chique look waarin ze casual items combineerde met high-fashion. Kate droeg een paarse zijden Gucci pussy-bow blouse die ze combineerde met een zwarte Jigsaw-broek en een lila-kleurige tas van Aspinal of London. Dat de hertogin fan is van het Italiaanse modehuis is bekend, zo verscheen Kate eerder dit jaar in een dromerige Gucci jurk. De romantische paarse Gucci-blouse geeft een zeer welkom kleuraccent aan de velen donkere outfits die hun verschijning maakten tijdens de wintermaanden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Clothing, Dress, Fashion model, Fashion, Beauty, Haute couture, Fashion show, Event, Gown, Fashion design,
Getty Images

Fleurig in Alexander McQueen

In de avond was de hertogin te gast bij het National Portrait Gallery Gala, waar Kate wederom koos voor een lente-achtige look. Ditmaal was de hertogin gehuld in een lange zwarte jurk van een van Kate’s favoriete modehuizen, Alexander McQueen. De National Portrait Gallery valt onder een van de koninklijke taken van de hertogin, waarbij ze ondersteuning biedt bij het samenstellen van tentoonstellingen tot het bijwonen van de belangrijke evenementen van de instelling, zoals het gala gisteravond. De hertogin recyclede haar BAFTA-jurk uit 2017 voor het event, inclusief een paar kleine wijzigingen waarbij de bovenkant van een off-shoulder look is getransformeerd tot een jurk met kap-mouwtjes. De lange zwarte avondjurk heeft een groen-wit bloemenpatroon met zijden linten rondom de rok. Wederom een lente-approved look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton