Carice van Houten schittert in Nederlands ontwerp op Game of Thrones-première

De Nederlandse actrice koos voor deze speciale geledenheid een couturejurk van Ronald van der Kemp.

Carice-van-houten-game-of-thrones
Getty Images

"Support your locals", zal de Nederlandse Carice van Houten gedacht hebben toen gisteren de rode loper in New York City betrad. Van Houten ging gehuld in een witte lange avondjurk van Nederlands ontwerper Ronald van der Kemp, ook tegenwoordig bekend als bff van Céline Dion. Carice droeg de jurk niet zo maar voor een banale gelegenheid; gisteren ging namelijk het achtste seizoen van Game of Thrones in premìere en dat is quite a big deal. FYI: de uitzending van Game of Thrones' laatste seizoen zal op zondag 14 april beginnen op HBO.

Hair, Clothing, Hairstyle, Beauty, Lip, Fashion model, Long hair, Premiere, Outerwear, Headgear,
Getty Images

Sneeuwwitje in couture

Het lijkt alsof de Ronald van der Kemp zich inspireerde op de jaren 80 toen hij de couturejurk van van Houten ontwierp. De schoudervulling werd eerder al terug gezien op tijdens de afgelopen modeweken. Demna Gvasalia, de ontwerper die sinds oktober 2015 aan het creatieve roer van Balenciaga staat, is bijvoorbeeld groot fan. Dat van der Kemp deze comeback beaamt, kunnen we alleen maar toejuichen.

Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow, Lip, Black hair, Chin, Beauty, Forehead, Long hair,
Getty Images

Carice's witte jurk heeft een kleine sleep en gouden randen die verticaal over de mouwen en top lopen, de schoudervullingen krijgen een spacy effect door de extra puntige uiteinden. Door de donkere coupe van de Game of Thrones-actrice, rode lippen en egaal witte huid lijkt ze wel op Sneeuwwitje, but make it couture. Geen zeven dwergen aan de hand, wel een heleboel diamanten en een lichtroze clutch.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl