Kendall Jenner draagt roze mini-jurk met ruches én veren uit Marie Antoinette's wildste dromen

More is more, toch?

Fashion model, Clothing, Pink, Shoulder, Fashion, Fashion show, Dress, Cocktail dress, Beauty, Fashion design,
Getty Images

Veren, zijde, en pastel pink. We hebben het niet over de garderobe van Sofia Coppola’s Marie Antoinette, maar over Kendall Jenners meest recente rode loper look. Het Amerikaanse model was gisteren aanwezig bij de opening van de flagship store van juwelenmerk Tiffany & Co. in Sidney, en droeg daar een tafzijde mini-jurk uit je wildste My Little Pony dromen.

Face, Pink, Clothing, Blue, Shoulder, Skin, Fashion, Beauty, Head, Fashion model,
Kendall Jenner in haar roze jurk van Ingie Paris.
Getty Images

Perfect in pink

Kendall koos voor de opening van de nieuwe Tiffany & Co. winkel in Australië voor een roze, tafzijde jurk met ruches en veren uit de Lente/Zomer 2019 collectie van Ingie Paris. De off-shoulder jurk was een moderne variant van een Barokke baljurk. Om de jurk tot zijn recht te laten komen droeg Jenner witte hakken en indrukwekkende vlinderketting uit de Tiffany Blue Book collectie, met roze toermalijnen en meer dan 400 roze safieren. Aan haar vingers droeg ze een aantal diamanten ringen uit de Tiffany T collectie. More is more, toch?

Hair, Pink, Clothing, Shoulder, Dress, Beauty, Fashion, Hairstyle, Cocktail dress, Fashion model,
De indrukwekkende vlinderketting van Tiffany & Co., want minimalisme is maar saai.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl